20 Ağustos 2008 Çarşamba

Keltoş Batıhan

    Bugün Batıhan'ı doğduğundan bu yana üçünkü kez traş etmiş bulunuyoruz.İlkini sanırım 6.ayının içerisindeyken sevgili annem  bir traş etmişti.İkincisini yaz tatilinde Manisa'da berberde oldu oğluşum.Aslında saçlarını kesmek pek yakışmıyor oğluma,çok komik bir tip oluveriyor.İnsanın gözü alışana kadar da birkaç gün geçiyor.İlk iki seferde hiç ağlamayan oğlum,bugün bizi epeyce zorladı.Gerçi bunda hafif nane molla olmasının da payı var.İki gündür hapşırıp duruyor,burnu da akıyor biraz.Hemen ilaç kullanmaya başladık,bugün düne göre daha iyi.Bir de diş etleri kabarmış, hepsini birden mi çıkaracak  bu çocuk anlamadım.
    Resimde gördüğünüz üzere oğluşum büyüdü de kitap okumaya bile başladı.Hemen yeni kitaplar almak lazım,oyuncaklarına da yenilerini eklemek gerek.O kadar çabuk büyüyorlar ki insan kıyafet,ayakkabı,oyuncak almaya yetişemiyor resmen.
    İşimiz ve nereye taşınacağımızla ilgili belirsizlik devam ediyor.Artık ağlamayı bıraktım,hatta espri bile yapmaya başladım diyebilirim.Umarım bu hafta sonuna kadar belli olur.Bizim için hayırlısı neyse o olsun demekten başka yapabileceğimiz birşey yok maalesef.
   

2 yorum:

Rahsan Collyer dedi ki...

Valla Deniz bişey diyeyim mi? Tam tersi Batıhan kısa saçla çok daha güzel olmuş, fotoları görünce tanıyamadım ilk baş bakışta, çok tatlı olmuş sıpa. Atama işini de bence tamamen olurun bırak, hayırlısı neyse o olacak inşallah. Öpüyorum...

Batıhan&Me dedi ki...

Hadi ya,ne bileyim uzun saçlı haline alışıyoruzya,belki o yüzden tuhaf geliyodur bize.
Valla öyle yaptık artık,yılan hikayesine döndü,bir gidelim diyoruz,bir kalalım.Dün ordaydık,amcamın evine baktık,ama orda da çok iş var(badana,temizlik,kiracı mahvetmiş evi),tekrar vazgeçtik.
Geçen hafta ulaşamadım sana,iyimisiniz,Mina nasıl,kontrole gitmişsiniz.Herşey yolundadır umarım.Öptümmmmm